• Klokker
 • Kundetjeneste
 • Kostnadsfri retur og bytte
 • Retur og bytte uten kostnad

  Hos oss kan du returnere klokken din eller bytte mot en annen modell helt gratis i 90 dager etter levering. Retur er helt gratis, kontakt oss for returinstruksjoner.

  For anvisninger om hvordan du returnerer en vare, kontakt vår kundeservice.. Mer informasjon om returbeskyttelsen via angrerettloven finner du hos Forbrukerrådet.

  Viktig å huske på

  For at vi skal kunne ta tilbake en klokke som du ønsker å returnere eller bytte, så kan ikke klokken være synlig brukt, og vi trenger å få tilsendt alt av tilbehør til klokken slik som eske, instruksjonshåndbøker, beskyttelsesetiketter og tilhørende verktøy.

  Kontakt oss før retur hvis du har spørsmål om varereturen!  Utnytting av våre tjenester som gjøres på en utilbørlig, systematisk måte eller med overlegg og som omfatter, men ikke begrenser seg til, åpent kjøp, bytte, retur, skadebegrensning, avbestilling, bestilling, protection, garanti, reklamasjon, tilbud, innbytte og vurdering kan komme til å nektes, blokkeres, politianmeldes og/eller ignoreres dersom det gjøres med uærlige hensikter