• Klokker
 • Kundetjeneste
 • Retur og bytte
 • Retur og bytte

  Hos oss kan du returnere eller bytte din klokke i 90 dager etter levering. Ved retur/bytte debiteres en avgift for frakt på 99kr. Om en pakke som er sendt fra oss ikke har blitt hentet ut så tar vi en avgift for frakten og håndteringskostnader på 200kr. Denne avgiften vil da stå på din faktura eller trekkes fra det beløpet du skulle få tilbake etter vi har håndtert din retur.

  Mer informasjon om returbeskyttelsen via angrerettloven finner du hos Forbrukerrådet.

  Viktig å huske på

  For at vi skal kunne ta tilbake en klokke som du ønsker å returnere eller bytte, så kan ikke klokken være synlig brukt, og vi trenger å få tilsendt alt av tilbehør til klokken slik som eske, instruksjonshåndbøker, beskyttelsesetiketter og tilhørende verktøy.

  Kontakt oss før retur hvis du har spørsmål om varereturen!  Utnytting av våre tjenester som gjøres på en utilbørlig, systematisk måte eller med overlegg og som omfatter, men ikke begrenser seg til, åpent kjøp, bytte, retur, skadebegrensning, avbestilling, bestilling, protection, garanti, reklamasjon, tilbud, innbytte og vurdering kan komme til å nektes, blokkeres, politianmeldes og/eller ignoreres dersom det gjøres med uærlige hensikter