• Klokker
 • Kundetjeneste
 • Sikre betalinger
 • Sikre betalingsmuligheter for deg

  For å tilpasse kunders ulike behov tilbyr vi flere ulike betalingsmetoder. Du kan velge å betale med betalingskort eller bankoverføring ved bestillingstilfellet, alternativt etter at varene dine leveres ved å velge faktura- eller delbetaling. Sammen med våre samarbeidspartnere Handelsbanken, Klarna og Worldpay garanterer vi at deres informasjon behandles på en sikker og trygg måte. Vi tar forbehold for feil i priser og prisøkninger utenfor vår kontroll.

  Betalingskort Visa / MasterCard

  VISA-SSL ECMC
  Paynova står for sikkerheten ved kjøp med betalingskort. Innløsende bank er Svenska Handelsbanken. For kjøp med betalingskort kommer, etter manuell kontroll, en bekreftelse på at bestillingen er utført til å bli sendt til deres e-post.

  Kjøp på Faktura etter levering

  Collector
  I samarbeid med Collector Credit AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Collector som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Faktura forfaller i løpet av 14 dager. En fakturaavgift på 36 kroner tilkommer. Fakturaen vil bli sendt til deg via e-post, maksimalbeløpet er 50.000 NOK.

  Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturen kan du velge å delbetale opp til 36 måneder ved å betale minstebeløp som er angitt på fakturaen. Ved delbetaling tilkommer en rente på 22 prosent per år.

  Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

  For fulstendige betingelser for Collector se neden links:
  Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt
  Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

  Tilbakebetaling
  Om du har betalt din faktura, men angrer ditt kjøp vil du få et tilgode beløp hos Collector. For tilbakebetaling, send epost til: contactcenter@collectorbank.no eller ring 22 41 14 55.

  Kjøp på Delbetaling

  Collector
  I samarbeid med Collector Credit AB tilbyr vi faktura med spesielle avbetalingskampanjer. Når du velger denne betalingsmåten vil Collector sende faktura til deg med forfallsdato i slutten av måneden. Alle ekstra omkostninger fremgår i kassen når du velger avbetalingskampanjen. For å følge nedbetalingsplanen må du betale beløpet som fremkommer på din faktura. Om du vil betale inn hele det utestående beløpet betaler du inn totalbeløpet som står oppgitt på fakturaen. Maksimalbeløpet er 50.000 NOK

  En enklere kredittsjekk vil bli gjort og i visse tilfeller innebærer dette en kredittopplysning. Ved for sen eller manglende innbetaling påløper purregebyr samt forsinkelsesrente.

  Kampanje 3 måneder 12 måneder 24 måneder 36 måneder
  Rente: 0 % 0 % 9,95 % 9,95 %
  Betalinger: 3 stk 12 stk 24 stk 36 stk
  Etableringsgebyr: 195 kr 295 kr 395 kr 395 kr
  Ekspedisjonsgebyr: 39 kr 39 kr 39 kr 39 kr
  Etableringsgebyr betales den første måneden.

  For å se fullstendige vilkår for Collectors delbetaling med faktura se linkene nedenfor:
  Almindelige Betingelser For Faktura Og Kontokredit
  Standardisered Europeisk Forbrugerkreditinformation

  Bankoverføring

  Bankgiro
  Ved bestilling via bankoverføring kommer det, etter manuell kontroll, en bekreftelse på at ordren har blitt godkjent og avventer bankoverføring, til å bli sendt til deg på e-post. Innbetalingsinformasjon finnes i ordrebekreftelsen som ble sendt til din registrerte e-postadresse. Etter at innbetalingen din har blitt registrert sendes en ny bekreftelse på at ordren din bearbeides.