• Klokker
  • Kundetjeneste
  • Urverket Protection
  • Urverket Protection - Unik beskyttelse for klokker

    For en gunstig pris tilbyr vi deg å utvide garantibeskyttelsen på klokken din. Standard produsent/forhandlergaranti som følger med en klokke dekker material- og produksjonsfeil og er i de fleste tilfeller gyldig i 2 år. Urverket Protection dekker, i tillegg til vanlig produsentgaranti, bl.a. følgende:

    Type av skader
    Skader på boett, spenne, lenker, splinter, krone, urtavle o.l
    Trasig eller ikke-fungerende urverk
    Design-, material-, og fabrikasjonsfeil
    Knust eller oppripet glass
    Slagskader og klemskader
    Skader fra slag, støt og vibrasjoner
    Fall- og ripeskader
    Feilaktig håndtering
    Vann- og fuktskader (minimum 5 ATM)
    Standard garanti
    Urverket Protection


    Hva gjør du hvis en skade intreffer?

    Kontakt oss og beskriv skaden så sender vi ut en returseddel til deg. Forsendelsen er kostnadsfri og fullt forsikret. Vi reparerer, alternativt erstatter din klokke avhengig av skadetype uten kostnad. Service utføres av kvalifiserte urmakere med flere års erfaring.

    Hva dekkes ikke av vår utvidede garanti Urverket Protection?

    Den utvidede garantien dekker det meste med noen få forbehold: den utvidede garantien dekker kun de delene av klokken som ble sendt til oss for reparasjon, vi erstatter derfor ikke f.eks. diamanter eller gullspenner dersom de defekte delene ikke følger med klokken ved reparasjon. Gjelder én skadehendelse. Gjelder ikke grov uaktsomhet eller forsettlig skade. Den utvidede garantien dekker ikke normal slitasje/riper på materialer som lær, tekstil, glas, stål, gummi etc. Gjelder ikke batteribytte dersom klokken er mer enn 2 år gammel. Garantien dekker ikke vannskader på klokker med vanntetthet under 5 ATM, da disse klokkene dessverre ikke er bygget for å motstå vann i det hele tatt.

    Hvordan legger jeg til den ekstra beskyttelsen Urverket Protection?

    Når du sjekker ut handlekurven din, vil du kunne velge hvilket(e) produkt(er) du ønsker utvidet garanti for og hvor lenge garantien skal vare.

    Hva koster Urverket Protection?

    Prisen for den utvidede skadebeskyttelsen avhenger av klokkens pris, og du finner Urverket Protection-pris på produktsidene.

    Utnytting av våre tjenester som gjøres på en utilbørlig, systematisk måte eller med overlegg og som omfatter, men ikke begrenser seg til, åpent kjøp, bytte, retur, skadebegrensning, avbestilling, bestilling, protection, garanti, reklamasjon, tilbud, innbytte og vurdering kan komme til å nektes, blokkeres, politianmeldes og/eller ignoreres dersom det gjøres med uærlige hensikter