• Klokker
 • Kundetjeneste
 • Minst 2 års garanti
 • Alltid minst 2 års garanti

  Alle klokker hos Urverket.no kommer med 2 års garanti eller mer. Avhengig av produsent og klokkeserie tilbyr vi to ulike garantier: autorisert produsentgaranti, eller forhandlergaranti. Hvilken garantiform som gjelder står angitt i produktbeskrivelsen for hver klokke i sortimentet vårt. Alle eksklusive klokker leveres med autorisert produsentgaranti (world-wide warranty).

  Autorisert produsentgaranti (world-wide warranty)

  Klokken leveres med gyldig stemplet garanti fra autorisert forhandler. Offisiell world-wide garanti innebærer at klokken kan leveres inn til valgfri autorisert forhandler i Sverige og i andre land.

  Har du ingen autorisert butikk i nærheten? Ikke noe problem. Send bare klokken til oss, så ordner vi garantisaken for deg med produsenten.

  Offisielle garantier gjelder vanligvis i 24 måneder eller lengre, og verdensgarantien omfatter produksjons- og materialfeil.

  Forhandlergaranti

  For de klokkene som ikke er innbefattet av produsentens offisielle garanti tilbyr vi 24 måneders forhandlergaranti. Garantiens varighet står angitt for hvert enkelt produkt. Kontakt oss angående innlevering/innsending av en klokke som ikke fungerer slik den skal.

  Garantien gjelder produksjons- og materialfeil.

  Legg merke til at garantier ikke dekker:
  - skader som er forårsaket av feil vedlikehold, likegyldighet eller andre skader som ikke har sin årsak i material- eller produksjonsfeil.
  - skader forårsaket av inngrep av ikke-kvalifisert repartør.
  - skader på krone og glass.
  - skader på lærarmbånd, plastbånd, lenker, samt overflatebelegg på disse, samt skader på uret.
  - fuktskader på klokker som ikke er vanntette (vanntett = 10 ATM, 100 M eller mer).
  - dersom serienummeret endres eller tas bort.
  Legg merke til at originalgarantibevis må vedlegges ved innlevering.

  Hva gjør jeg hvis klokken min går i stykker?

  Hvis det skulle oppstå et problem med klokken din trenger du bare kontakte oss så hjelper vi deg raskt, og uten bekymringer for deg. Vi hjelper deg med informasjon om hvor du kan henvende deg, eventuelt med instruksjoner hvis du ønsker at vi hjelper deg med saken din.


  Utnytting av våre tjenester som gjøres på en utilbørlig, systematisk måte eller med overlegg og som omfatter, men ikke begrenser seg til, åpent kjøp, bytte, retur, skadebegrensning, avbestilling, bestilling, protection, garanti, reklamasjon, tilbud, innbytte og vurdering kan komme til å nektes, blokkeres, politianmeldes og/eller ignoreres dersom det gjøres med uærlige hensikter