• Klokker
 • Daniel Wellington
 • Daniel Wellington

  Daniel Wellington klokker er det som virkelig representerer den svenske grunnidé og tanke rundt design. Daniel Wellington produserer ekstremt avskalede og stilrene klokker som er svært moderne i sitt slag. Kvaliteten kan man virkelig ikke klage på og designen er herlig skandinavisk minimalistisk. For Daniel Wellington handler ikke klokken om at man skal fylle den breddfull med funksjoner og teknikaliteter. Det handler om at det enkle og simple i en ensom urtavle skal få skinne i all sin prakt. Det gir et tidløst uttrykk i klokker fra Daniel Wellington og i en ekte innovasjonsånd har selskapet til og med lagt til en ekstra finesse.
  0 modeller
  Sortere etter:
  Popularitet
 • Popularitet
 • Nyheter
 • Omtale
 • Mest vist
 • Mest rabatt
 • Laveste pris
 • Høyeste pris
 • Navn A-Å

 • Stilige og kreative Daniel Wellington

  Daniel Wellington har nemlig innsett verdien av at kunden selv kan ha innflytelse på hvordan klokken kommer til å se ut. Dermed har armbåndet blitt den kreative delen av Daniel Wellingtons klokker. Selve uret finnes i to varianter, i vakker farget gull eller i nydelig sølv, men mulighetene til ulike klokker er enorme. Siden armbåndene er mulige å bytte ut, kan du som kunde tilpasse klokken etter enhver anledning. Det handler om å være som Daniel Wellington – å tenke utenfor boksen og å lage noe eget og unikt fra et så velkjent produkt. Med Daniel Wellington kan du ikke bare ha mulighet til å utforme din egen klokke, det blir også en tydelig måte å vise hvem du er og å la klokken fortelle din historie. Armbåndene finnes i ulike materialer og designer, enten i lær eller natobånd, så variasjonsmulighetene vil alltid være en del av Daniel Wellingtons absolutte fordeler på klokkemarkedet.

  Daniel Wellington priser og tilbud

  Filip Tysander, grunnleggeren av Daniel Wellington, traff en svært spesiell mann under sine reiser jorden rundt. Denne mannens navn var Daniel Wellington og det var hans evne til å være en typisk gentleman, samtidig med at han var avslappet og herlig å omgås, som inspirerte Filip. Dette gjaldt ikke minst hans måte å bruke en klokke på. Wellington brukte nemlig en Rolex som han bar i et slitt og frynsete natobånd. Denne kombinasjonen av det elegante med det avslappede inspirerte Filip til å lage sine egne klokker. Derfor eksisterer Daniel Wellington i dag, selskapet som fikk sitt navn etter denne svært fascinerende engelskmannen.

  Daniel Wellingtons klokker vil aldri være spesielt dyre. De ligger alle rundt cirka 1000 kroner. Det er egentlig ikke klokken i seg selv som er det interessante, men armbåndet i kombinasjon med denne. På uret.se vil du alltid finne mange ulike variasjoner av armbånd. Dette skaper både herre- og dameklokker på svært smakfulle måter så her finnes det garantert noe for enhver. Det er kun din egen fantasi som setter grensene når det gjelder klokker fra Daniel Wellington.

  Vi på Urverket.no mener at vi ikke fullfører vår jobb om vi ikke stadig forsøker å gjøre det så rimelig som mulig for deg som kunde å få finne en klokke. Hold derfor utkikk etter de tilbudene som vi legger ut på klokker fra Daniel Wellington her på vår side.